КМДА Київська міська державна адміністрація


27 квітня 2018

День відкритих дверей

День відкритих дверей

Для ознайомлення з продукцією, призначеною для інженерного захисту, благоустрою території директор КП «СУППР» Бойко А.Г. 18 квітня 2018 року взяв участь у «Дні відкритих дверей», організованому Промислово-будівельною групою «Камбіо» в м. Одеса.

Захід проводився в рамках виведення на ринок нових продуктів та рішень від ПБГ «Камбіо-Інвест». На ньому зустрілися провідні фахівці будівельної галузі, проектувальники та спеціалісти інших споріднених галузей з усієї України та зарубіжних країн. В заході  взяли участь відомі фахівці будівельної галузі:

Суруп Володимир Юрійович – віце-президент промислово-будівельної групи «Ковальська»;

Воробйов Володимир Владиславович – директор інституту «Київдормістпроект»;

Гамеляк Ігор Павлович – професор, доктор технічних наук, завідувач кафедри «Аеропорти» Національного транспортного університету.

Головним предметом інтересу КП «СУППР» є гідротехнічні споруди, унікальні модульні блочні системи, які  застосовуються для підпірних стін при інженерному захисті територій від зсувів, ерозії, паводків, укріпленні схилів і укосів, будівництві автомобільних та залізничних доріг, підходів до мостів, естакад, шляхопроводів, прибережних зон тощо.  Перевага таких підпірних стін – мінімальні трудовитрати на об'єкті, багаторазове використання, швидкий монтаж без розчину і витрат арматури за допомогою стандартних будівельних машин та підйомно-транспортних механізмів.

На цьому заході представлено оновлений двоповерховий стенд системи житлового будівництва TM «TET HOME», наочно продемонстровано основні її вузли і можливості. Необхідні матеріали для всього циклу виробництва виготовляються на власному комбінаті малоповерхового житлового будівництва «Камбіо».

З упевненістю можна відзначити те, що проведення такого заходу дало відмінну можливість для обміну корисними знаннями та досвідом.

 Своїми враженнями про побачене ділиться один з учасників заходу президент Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів Іван Салій:

http://www.avbmv.com.ua/index.php/novini-asotsiatsiji/1044-23-04-2018

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.