Головна  →  Новини  →  7 травня 2017

Виставка-експозиція продукції Промислово-будівельної групи «Камбіо-Інвест»

Виставка-експозиція продукції Промислово-будівельної групи «Камбіо-Інвест»

        На території комунального підприємства «СУППР» за адресою Богуславський узвіз, 5 влаштовано постійно діючу експозицію продукції Промислово-будівельної групи «Камбіо-Інвест» (м. Одеса)

        Виставка презентує новітні можливості і сучасні досягнення в галузі виробництва продукції з залізобетону і бетону та використання їх в сфері інженерного захисту територій та ландшафтного дизайну.

       Найбільшою домінантою експозиції, влаштованої на подвір’ї КП «СУППР», на якій акцентується увага кожного, це – гравітаційна підпірна стіна зі збірних залізобетонних блоків оригінальної конструкції. Стіна може бути змонтована в стислі терміни ( в нашому випадку – за декілька годин) і тривалий час забезпечувати стійкість прилеглих схилів або укосів. Її бетонна лицева поверхня фактурно може бути оформлена під різні види декоративного природного каменю ( вапняк, пісковик тощо) і є противандальною.

        Розміщення експозиції саме на платформі КП «СУППР» допомагає забудовникам, проектантам та іншим фахівцям, працюючим в галузі інженерного захисту зсувонебезпечних територій, які звертаються до КП «СУППР», принагідно наявно ознайомлюватись з представленими експонатами і оригінальними новими розробками.

       Використання презентованої продукції може покращити благоустрій і прикрасити зовнішній вигляд будь-якого куточка міста Києва, зокрема, навіть і території нашого комунального підприємства.  

Перейти до спискуВерсiя для друку